Connect with us

Hír

A legfrissebb hírek Aiyuk kapcsán egyenesen az elkapó szájából

Még mindig vannak újdonságok az Aiyuk-49ers sagában. Most épp az elkapó szólalt meg a The Pivot podcastben.

Legutóbb ott tartottunk, hogy a feleknek volt egy találkozója, amit úgy zártak, hogy nem akarják elcserélni a támadót, de mindeközben nem is sikerült egy új szerződésről megállapodni. Most Aiyuk arról beszélt, hogy egy ponton közel voltak már az álláspontok, de most nem érzi ezt.

“A folyamat alatt voltak olyan időszakok, amikor nagyon közel voltunk. Mondtam is az ügynökömnek, hogy előkészítem az öltönyöm, mert vissza kell vinnem az Öbölbe (hogy abban írjon alá – a szerk.). De vannak olyan időszakok, mint mondjuk a legutóbbi egy hónap, amikor meg elég messze vagyunk egymástól.”

Aiyuk utalt arra, hogy az azóta aláírt WR-szerződések kicsit átalakították a piacot, szóval vélhetően ez az oka annak, hogy távolabb kerültek egymástól az álláspontok.

Ryan Clark (korábbi NFL-safety) rákérdezett arra is, hogy mi volt ez a megnyilvánulása Aiyuknak, hogy a 49ers nem akarja őt a csapatnál.

“Azt mondták nekem, hogy nem hiszik, hogy ugyanazon az állásponton vagyunk és nem hiszik, hogy a jövőben ott leszünk. Akkor ennyi volt az egész. De megértem, hogy ez a szerződéses tárgyalások része, megpróbálni egy adott irányba terelni a dolgokat. Szóval hogy ez 100%-ban igaz vagy sem, majd kiderül.”

Arra is rákérdeztek, hogy milyen mezben fog játszani idén Aiyuk, aki azt mondta erre, hogy minden bizonnyal a 49ersében, de ha nem, akkor a Washingtonéban. Ha abban sem, akkor a Steelersében.

Click to comment
1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x