Connect with us

Hír

A Ravens korábbi elit falembere újra régi

Karrierje első négy évében Ronnie Stanley a liga egyik legjobb left tackle-je volt. Azóta viszont folyamatosan sérülésekkel küzdött, az elmúlt négy idényben csak 31 meccsen lépett pályára, és azokon sem játszott különösebben jól (tavaly engedett sackekben és nyomásgyakorlásban is karrierje legrosszabbját hozta). Mindezek ellenére magabiztosan várja az idei szezont.

“Sokkal közelebb vagyok a régi önmagamhoz most, mint az elmúlt években bármikor. Jól érzem magam, napról napra egyre jobb a helyzet, pedig volt olyan időszak, amikor nem voltam biztos, hogy ez lehetséges”

– mondta Stanley (via PFT).

A támadófalember 2019-ben első csapatos All-Pro volt, majd kapott egy 5 éves, 112,8 millió dolláros szerződést, amivel akkor a legjobban kereső támadófalember lett az NFL történetében. Ezt az összeget viszont a sérülések miatt nem tudta megszolgálni, így idén le is mondott 8 millió dollárról azért cserébe, hogy jövőre szabadügynök lehessen (az összeg egy részét ösztönzőkkel vissza tudja szerezni). Mivel még mindig csak 30 éves, így egy jó idénnyel még megmentheti a karrierjét a korábbi 1/6-os.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x