Connect with us

Hír

A Saints átalakította Taysom Hill szerződését

Tovább görgeti maga előtt a pénzügyi problémákat a Saints, a csapat ugyanis átalakította tight end/irányító Taysom Hill szerződését. Ezzel sikerült az idei 15,7 millió dolláros cap hitjét 9,1 millióra csökkenteni, viszont az így spórolt összeg a későbbi években továbbra is meg fog jelenni. Mindezt úgy, hogy a csapat már most 88 millió dollárral túllépi a 2025-ös, az OverTheCap kalkulációi alapján 260 millió dollárosra projektált plafont.

Az augusztusban már 34 éves Hill egy nagyon szórakoztató játékos. Alapvetően tight endként vagy futóként hasznos, de Sean Payton kezei alatt még irányítóként is képes volt egy vállalható szintre, még ha hamar ki is derült, hogy QB-ként nincs jövője. 2021 márciusában kapott egy 4 éves, 40 millió dolláros szerződést a Saintstől, amit aztán 2021 novemberében átalakítottak úgy, hogy ösztönzőkkel együtt akár 95 millió dollárt is megkereshessen 2025 végéig, valamint garantáltak a fizetéséből 22 millió dollárt.

Hill szerződésében idénre már nem maradt garantált, a Saints viszont a menesztés helyett az átalakítást választotta. Így ha jövőre ki akarják vágni a támadót, akkor 17,7 millió dollár halott pénz keletkezik majd utána.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x