Connect with us

Hír

A Steelers kezdő guardja úgy látja, jövőre távozik a csapattól

A Steelers az utóbbi pár évben teljesen átalakította a korábban szenvedő támadófalát és mára erősségnek számít az egység. Az egyik transzformáló személy a guard James Daniels volt, aki korábban a Bears csapatát erősítette, és ugyan nem egy elit játékos, de mindenképp egy jó falember. Ő viszont úgy látja, hogy az idei lesz az utolsó éve Pittsburghben.

Daniels megosztotta azt az infót a TheAthletic-kel, hogy a csapat nem fog vele hosszabbítani a szezon előtt, és mivel a Steelers konzervatív módon gyakorlatilag sosem hosszabbít senkivel szezon közben, így biztosnak tekinthető, hogy a guard a jelenlegi szerződésével fog idén játszani. Ami viszont lejár a szezon után, szóval tavasszal szabadügynök lesz.

Persze a szezon után még hosszabbíthatnak vele, és akár jól is tennék, hiszen még csak 27 éves lesz a szezon kezdetén és egyetlen meccset sem hagyott ki, mióta a Steelersben játszik. Ugyanakkor a csapat a negyedik körben draftolta Mason McCormickot, aki egy kissé nyers, de nagy potenciállal rendelkező guard, akit valószínűleg Daniels helyére szánnak majd 2025-től. Ha neki jól halad a fejlődése a színfalak mögött, akkor nyugodt szívvel engedhetik el jelenlegi kezdőjüket.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x