Connect with us

Hír

Az Eagles megúszta a büntetést a tampering-ügyben

Az NFL még a draft előtt indított vizsgálatot az Eagles ellen, mert a csapat állítólag megszegte a tampering szabályokat és az engedélyezettnél korábban vette fel a kapcsolatot a futó Saquon Barkley-vel. Most a liga úgy ítélte meg, hogy nincs elég bizonyíték az Eagles ellen, így a gárda nem kapott semmilyen büntetést.

A liga szabályai szerint egy lejáró szerződésű játékossal a saját csapatán kívül senki sem tárgyalhat a piac kezdete előtti két napnál korábban. Barkley egyik hozzátartozója viszont elkotyogta, hogy az Eagles már jóval korábban megkereste a futót, ezzel pedig jogosulatlan előnyre tett szert. Hasonlóért elvettek egy harmadik körös cetlit a Chiefstől nyolc évvel ezelőtt, így eléggé érthetetlen, hogy gyakorlatilag még egy jelképes pénzbüntetést sem kapott a gárda.

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a legtöbb csapat ezt csinálja (ezt kvázi mindenki nyílt titokként kezeli), tehát az Eagles tulajdonképpen semmi extrát nem csinált. Viszont az NFL eddig megbüntette azokat, akik nem tudták tartani a szájukat, így ezek után elég nehéz lesz komolyabb büntetéseket kiszabni a látványosan szabálytalankodóknak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2024-06-13 20:25

Ez fordítva is tiltott? Ha mondjuk egy lejáró szerződésű játékos keres meg egy csapatot a határidő előtt?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x