Connect with us

Hír

Bill O’Brien már bánja, hogy átvette a GM-feladatokat is a Texansnál

Bill O’Brien főedzői pályafutása elég jól kezdődött, hiszen egy 2-14-es Texanst vett át, amit első évében pozitív mérleghez és majdnem playoffhoz segített. Utána pedig öt évből négyszer megnyerte az AFC South-t. Ezt követően átvette a teljes hatalmat a csapatnál és hivatalosan ő lett a general manager is. Ekkor elcserélte DeAndre Hopkinst David Johnsonért és egy második körös pickért, majd 0-4-gyel kezdte a következő évet és ki is rúgták.

Érthető módon utólag már bánja, hogy átvette a GM-szerepkört.

“Nehéz idők voltak azok Houstonban. Jó csapat voltunk, próbáltuk betölteni a GM posztot, de nem sikerült megszereznünk azokat, akiket kiszemeltünk, és így egy teljes évet GM nélkül töltöttünk. Utána meg csak azt mondtuk, hogy akkor én leszek a GM. De igazából ez nem én vagyok.”

– mondta O’Brien Adam Breneman podcastjében.

“Nem igazán élveztem a GM-feladatokat. Nem élveztem a szerződéses tárgyalásokat. Emiatt pedig megromlott a kapcsolatom olyanokkal, akiket előtte edzettem. Szerintem nagyon kevés olyan ember van a futball történetében, aki ezt jól tudja csinálni – ők pedig a legjobbak legjobbjai. Úgy gondolom jó edző vagyok, tudom hogy kell edzeni, de ezekben nem voltam jó. Tudom, hogyan kell értékelni és megfigyelni a játékosokat, de nem szabadna szerződésekről tárgyalnom és hasonlók. Úgyhogy összességében ez hiba volt tőlem. Hogy őszinte legyek, azt kívánom, bárcsak ne tettem volna ezt.”

1 Comment
3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
2024-06-12 07:42

Ez nagyon sokat lemondó kijelentés, és nagyon hasznos. Ismerni a saját korlátokat nagyon fontos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x