Connect with us

Hír

Bővebb keretek jöhetnek a 18 meccses alapszakasszal

Csak idő kérdése, hogy mikortól lesz 18 meccses az alapszakasz, ezt pedig nem csak a médiában gondolják így a legtöbben, de a játékosok szakszervezete is pontosan tudja. A tulajok előbb-utóbb (és inkább előbb) fel fogják terjeszteni ezt a változtatást, hiszen látták milyen jól sült el a 17 meccsre növelés pár évvel ezelőtt. Az NFLPA pedig készül erre, és már tervezgetik, hogy mit kérjenek cserébe a tulajdonosoktól.

A PFT információi szerint az egyik ilyen az lesz, hogy több játékost tartsanak a keretben a csapatok, legalább 55-öt a jelenlegi 53 helyett. Emellett pedig legalább 50 fős legyen a meccsnapi keret a jelenlegi 48 helyett. Plusz a gyakorlócsapatból való felhozásokat is megkönnyítenék.

Ez így egyelőre még nem tűnik valami soknak és ebbe simán bele is fognak menni a tulajok, ha ez a 18 meccses alapszakasz bevezetését jelentené. Jó eséllyel ennél azért többet fognak követelni a játékosok, csak azt kell kitalálniuk, hogy pontosan mit.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zoarden
zoarden
2024-06-21 11:32

csak azt kell kitalálniuk, hogy pontosan mit.
ha több meló, akkor több pénz
ez ilyen egyszerű, nem?

Reszelo.Aladar
Reszelo.Aladar
2024-06-21 22:05

Eddig is csak a lóvé volt a lényeg. Meg a hype. Amúgy ha márciusig tudnák tolni a SuperBowlt, akkor már egy csomó helyen nincs is annyira tél.
Lehet még egy bye week az alapszakasz után, meg elég 1 héttel későb kezdeni és már sikerült is 1 hónappal tolni a mostani február elejéhez képest.
Ha pedig nincs tél, sok potenciális város szóba jöhetne rendezőként.
De majd dollár papa megoldja.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x