Connect with us

Hír

Ekeler már nem akart akkora terhelést, amit a Chargersnél elvártak volna

Austin Ekeler és a Chargers idén szakított egymással, a futó pedig továbbállt Washingtonba. Már tavaly sem volt felhőtlen a felek kapcsolata, hiszen nem akartak több pénzt adni a running backnek, de úgy néz ki nem ez volt az egyetlen oka a távozásnak. Az új vezetőség ugyanis azt várta volna, hogy igazi workhorse futójuk legyen, amit Ekeler már nem akart.

“Olyan embert akartak, akinek odaadhatják 300-szor is a labdát egy évben, nekem pedig már nincs meg erre a kapacitásom. Nem ez a játékom, nem így lesz Austin Ekeler a lehető legjobb a pályán.”

– mondta a futó az Up & Adams műsorban.

Nem meglepő, hogy Jim Harbaugh és Greg Roman ilyen workhorse futót akart magának, habár azt nem mondhatnánk, hogy meg is találták, ugyanis a rendkívül sérülékeny JK Dobbinst, illetve az erőfutó Gus Edwardsot igazolták le. Előbbinek 152 labdaérintés a rekordja négyéves karrierje során (lehetne több, ha nem lenne ennyit sérült), utóbbinak pedig 210, épp tavalyról.

Ekelernek egyébként egyszer volt 300 labdaérintéses szezonja, 2022-ben 204 futása és 107 elkapása volt. Ő most Brian Robinsonnal osztozik majd a snapeken a fővárosban, ők ketten jól kiegészítik egymást.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x