Connect with us

Hír

Íme a Chiefs legújabb bajnoki gyűrűje

A Kansas City Chiefs tagjai az éjjel megkapták legújabb bajnoki gyűrűjüket, ami szokás szerint elég extravagánsra sikeredett.

A gyűrű elején a hatalmas Chiefs logót láthatjuk, mögötte a négy Lombardi trófeát, ami 19 darab “baguette” gyémántból áll, ami azt szimbolizálja, hogy 19 év után először volt címvédés az NFL-ben. Ezeket 58 gyémánt veszi körül, ami értelemszerűen az 58. Super Bowlt hivatott jelképezni.

Ahogy tavaly, úgy idén is ki lehet nyitni a gyűrűt. Itt megtalálhatjuk a meccsnyerő “Tom&Jerry” fantázianevet kapó játék ábráját, amit Andy Reid kézírásával készítettek el. Emellett itt van egy futballpálya Lombardi trófeákkal. A gyűrű belsején van egy Chiefs logó a 2023-as mottójukkal (united), illetve a négy playoff-meccsük eredményével. Ez azért is különleges, mert DVOA szerint a Chiefsnek volt a valaha volt legnehezebb útja a Lombardi-trófeához. Az eredmények alatt pedig megtalálható minden játékos aláírása.

A gyűrű jobb oldalán a “back-to-back” szavakat találjuk a címvédést megörökítve, bal oldalon pedig az adott játékos neve és mezszáma található. Összesen 529 gyémántot, illetve 38 egyedi vágású rubint használtak az elkészítéséhez.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ragi
Ragi
2024-06-14 08:41

Miért Tom and Jerry?

Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-06-14 11:12

cigányos

Kopi3.14
2024-06-14 13:17

Na akkor néhány év múlva melyik gyűrűből fog hiányozni egy darabka kő?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x