Connect with us

Hír

Kamara lelépett a Saints edzéséről, mert új szerződést akar

Alvin Kamara megkezdte a Saintsszel a kötelező minitábort, azonban aztán csütörtökön lelépett onnan egy szerződéses vita miatt – írja minden releváns forrás. A futó nem volt ott korábban az önkéntes edzéseken sem.

Kamarának még két év van vissza a szerződéséből, de gyakorlatilag csak egy, mert a 2025-ös $25 milliós fizetése csak dísznek van ott, hogy felnyomja az átlagot, de ezt mindig is biztos volt, hogy a Saints nem akarja kifizetni majd. Szóval szinte biztosan jövőre megválnának a futótól, ha nem változna a jelenlegi szerződéses helyzet. Ezért szeretne Kamara valami újat, ami biztosítja, hogy később is a csapatnál marad és kellő mennyiségű pénzt is kap.

Nehéz helyzetben van a futó, mert nem valami jó az alkupozíciója. A piacon nehéz elképzelni, hogy az idei $11,8 milliós fizetésénél többet kapjon így 29 évesen, főleg hogy tavaly (nem csak saját hibájából) a 4 yardos átlagot sem érte el futásonként, és elkapásonként is csak 6,2 yardot átlagolt, ami karrierje legrosszabbja volt, ráadásul még el is tiltották három meccsre a bántalmazási ügye miatt. Talán abban reménykedhet, és talán azzal elégedett is lenne, ha kapna 2025-re is egy garantált 11-12 millió dolláros összeget.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x