Connect with us

Hír

Kyle Shanahan: Meg kell védününk CMC-t önmagától

Christian McCaffrey toronymagasan a liga legjobb futója és alighanem ott van az NFL öt legjobb skill játékosa között. Ugyanakkor rengeteg snap van már a lábában és korábban voltak is gondok az egészségével, így érthető, hogy a 49ersnél próbálnának vigyázni rá.

“Mindegy, hogy milyen helyzetben vagyunk, CMC nem szeret lejönni a pályáról. Bebizonyította, hogy hatalmas terhelés mellett is képes egészséges maradni, ráadásul pótolhatatlan kvalitásai vannak a passzjátékban. Ugyanakkor fontos, hogy vigyázzunk rá és ha szükséges, akkor megvédjük önmagától. Vannak játékosaink, akik szintén jól futnak a labdával és általuk levehetünk némi terhet Christianről”

– mondta Kyle Shanahan a TheAthletic.com-nak.

CMC tavaly 272 alkalommal futott (1459 yard, 14 TD), illetve volt 67 elkapása is (564 yard, hét TD). Ez brutális terhelést jelent, ami hosszú távon biztosan nem fenntartható, pláne egy olyan játékos esetében, akinek már az egyetemen is volt három szezon alatt 821 labdaérintése, az NFL-ben pedig 1806 -nál tart úgy, hogy 2020 és 2021 között csak 10 meccsen volt bevethető.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x