Connect with us

Hír

Mike McCarthynak kezd elege lenni Jerry Jonesból

A Cowboys nagyon furcsa holtszezonon van túl, Jerry Jones all-in nyilatkozata után konkrétan semmit sem csináltak a piacon, és ki is derült, hogy a tulajdonos úgy értette ezt, hogy a jelenlegi maggal ez egy all-in év, jövőre nagy változások jöhetnek, ha nem jönnek az eredmények. Így Mike McCarthy állása is komoly veszélyben van, de Tyler Dunne információi szerint a főedzőnek amúgy is kezd elege lenni Jonesból és abból, hogy aláássa a munkáját. És állítólag nem csak McCarthynak kezd elege lenni, hanem a játékosok egy része is aggódik, hogy Jones aláássa az edzői stábot.

Idén elég sok kritika érte a Cowboyst a csapatvezetésükkel kapcsolatban, hiszen az egy dolog, hogy nem igazoltak senkit a piacról, de nem is hosszabbítottak a Dak Prescott, CeeDee Lamb, Micah Parsons trióval, akiknek így csak megy egyre feljebb az ára, ráadásul közelebb kerülünk ahhoz is, hogy távozzanak a gárdától (főleg az irányító). Nem meglepő, ha McCarthynak sem tetszik ez a csapatépítés, vagy épp annak hiánya, főleg hogy az állásáért küzd és láthatóan nem kap meg ehhez minden támogatást. Persze McCarthyt is lehet kritizálni, hogy a folyamatos 12-5-ös alapszakaszok után csak 1-3 a playoff-mérlege, de ha csak gyengülnek a holtszezonban, nem lesz egyszerű jobb eredményt elérnie.

A Cowboys egyébként elég komoly (az ő mércéjükkel nézett) sikertelen időszakot tudhat maga mögött, hiszen 28 éve voltak utoljára konferenciadöntőben. Az NFC-ben egyedül a Washingtonnak van ennél hosszabb sikertelen szériája, és az egész NFL-ben is csak a Dolphins és a Browns van még mögöttük.

Máshogy nézve a Cowboysnak egy 10.606 napos periódus alatt volt 16 konferenciadöntős szereplése 1967 és 1996 között, és a sors furcsa fintora, hogy az utolsó ilyen szereplésüktől számítva egész pontosan 10.606 nap telik el az idei konferenciadöntő napjáig (2025. január 26.).

Sikerül szépen keretbe foglalni ezt az időszakot, vagy még tovább folytatódik az ínséges időszak?

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-06-25 21:13

Mondjuk semmit sem számít, hogy miből van elege McCarthynak vagy a játékosoknak.
Mert a lényeg pont az, hogy Jones papának miből/ki(k)ből van elege…

Kopi3.14
Reply to  Fetyke
2024-06-25 23:27

Ennek bármi történik is, három csapat nagyon örül. És remélik Jerry még sokáig fogja elcseszni a Boyst.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x