Connect with us

Hír

Nem Gardner Minshew, hanem Aidan O’Connell számít jelenleg a Raiders kezdőjének

Miután a Raiders a piacon (két évre $25 millióért, amiből $15 millió garantált) leigazolta Gardner Minshew-t (és utána nem draftolt senkit), azt gondoltuk, hogy ő lesz a csapat kezdő irányítója idén. Azonban ez egyáltalán nem biztos, sőt Jeremy Fowler információi szerint úgy tűnik, hogy jelenleg a másodéves Aidan O’Connell vezet kettejük versenyében.

Az ESPN insidere szerint fej-fej mellett haladtak tavasszal, de jelenleg O’Connellnél az előny, hiszen ő már második évében a csapat tagja és hangosabb vezéregyéniség az öltözőben. Kezdő irányítóként viselkedik, és állítólag Davante Adams is nagyon szereti, ami szintén segít a helyzetén. Ugyanakkor Minshew-ról is jókat mondanak az edzők, elsajátította a playbookot, és jó dolgokat csinál rendszeren kívül is.

O’Connell tavaly 11 meccs alatt 62,1 százalékos pontossággal 2218 yardot, 12 TD-t és 7 INT-t passzolt, míg Minshew Indianapolisban 13 meccs alatt 62,2 százalékos pontossággal dobált 3305 yardot, 15 TD-t és 9 INT-t. Minshew nyilván tapasztaltabb, de jobban is ismerjük a limitáltságát, így nem lenne rossz ötlet a fiatalabb O’Connellel próbálkozni, még ha egyébként neki is vannak limitáltságai és belőle is nehéz elképzelni, hogy magas szintű franchise irányító legyen.

Állítólag mindketten megkapják majd a lehetőséget a bizonyításra az előszezonban az első csapattal, aztán majd az ott nyújtott teljesítmény és az edzőtábor alapján eldöntik az edzők, kivel mennek neki a szezonnak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x