Connect with us

Hír

Travis Kelce ki akarja tölteni a szerződését

Egyre közelebb Travis Kelce visszavonulása, ami annak fényében nem meglepő, hogy már 35 éves lesz idén és mindent elért, amiről egy játékos csak álmodhat. Egyelőre viszont nem kell aggódni, a TheAthletic információi szerint a tight end úgy tervezi, hogy kitölti a szerződését és még két évet biztosan marad az NFL-ben.

Kelce idén kapott egy az értékének megfelelő fizetésemelést, amelynek értelmében a következő két évben $34,25 milliót fog keresni, amivel egyébként rekorder is lett. Ebből viszont csak az első év garantált (ráadásul az aláírási bónusz is alacsony volt), így akár jövőre is visszavonulhat, ha úgy érzi, eljött az idő.

A támadó egyébként 2016 és 2022 között minden évben 1000+ yardot szerzett (tight endként ez abszolút rekord) és tavaly is csak azért állt meg 984 yardnál a számláló, mert rá akart pihenni a rájátszásra. Ő tartja az egy szezonon belül szerzett legtöbb yard rekordját a poszton (1416), hétszeres All-Pro, kilencszeres Pro Bowler és háromszoros bajnok. Amellett is lehet érvelni, hogy ő a valaha volt legjobb játékos a posztján.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x