Connect with us

Podcast

Triple Coverage #537 – Merész jóslatok a 2024-es szezonra

A sok uborkaszezonos kontent közepette már tűkön ültünk, hogy kicsit előrenézzünk a 2024-es szezonra és hozzunk pár merész jóslatot! Ezek jönnek most.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-06-17 12:33

Pats 1/1, nem elég bold? Ezt azért félretettem. Örülnék neki, de ez nem jön össze. Sajnos a bottom 6 néz ki maximum, de messze az 1/1-től.

Reméltem, hogy Brissettel megyünk az idény nagy részében, pár könnyebb meccsre, főként amikor már elment a PO esély, akkor száll csak be Maye- Most úgy látom, hogy kezdettől Maye-el fognak menni. (Amit amúgy elég rizikósnak érzek.). De bármelyikükkel is mennek, messze lesz az 1/1.

A támadó sor előrelép egy gyenge közepes QB teljesítménnyel is. A fal nem tud gyengébb lenni, a skill személyzet meg kicsit előre léphet. A védelem szvsz nem fog érdemben visszaesni, Mayo 16 éve figyeli közelről BB-t, szerintem a rendszert simán le fogja tudni üzemeltetni, nagy visszaesés nélkül, amit még kompenzzál ráadásul, hogy hátha nem sérülnek meg a kulcsjátékosok idén.

A Panthers, Commanders és/vagy Giants, Broncos és/vagy Raiders szerintem jó eséllyel mögöttünk lesz. Nem lepődnék meg, ha a Colts, Cardinals, Bucs és/vagy Saints, végül boldként a Steelers is mögöttünk lenne. Ezeken felül minimum 4-5 csapat 1 sérülésre van az elhasalástól. Úgyhogy 26-28. hely simán kinéz a tényleg kemény sorsolás ellenére is, ami akár 22-24 ig is felmehet.Ha csak nem bátrak az új fiúk és folytatják idén is a rebuildet, már az elejétől fogva, vállalva annak minden ódiumát, mert akkor lehetne 1/1, ha mi is akarnánk. De ez nem lesz.

Last edited 1 month ago by Csakeztne
Patrik
Reply to  Csakeztne
2024-06-17 14:31

Ha 28. hely környékére teszel egy csapatot akkor az 1/1 azért nem bold. a Pats ott az 5 leggyengébb csapat közt perpill. Lehet hogy jobbak lesznek vagy lesz meglepetés bezuhanó csapat de jelenlegi tudás alapján simán a leggyengébbek között van. és onnan pedig az már nem bold h az 5 leggyengébből pont rájuk bök rá az ember.

Amúgy meg tavaly is ezt hallgattuk h nem annyira rosz ez a Patriots, meg BB meg majd az O beindul. Aha. Hiszem ha látok bármi biztatót. A védelem valóban penge de kérdés meddig lesz kedvük játszani ha meg nem hoz pontokat az Ő. Tavaly is gyorsan elszállt a lelkesedés.

Csakeztne
Csakeztne
Reply to  Patrik
2024-06-18 14:18

Ha annyira nem bold mondjuk 1000 euro mehet rá, ha bejön adok 3-at? Pont azt írtam le, hogy a padlója magasabban van, mint az 1/1. Tehát ez egy olyan bold, hogy én egészen biztos vagyok benne, hogy nem jön be, illetve elhanyagolható valószyínűséggel, ami konvergál a 0-hoz.

Én pont Danitól hallgattam tavaly, ezt hogy kár, hogy a Pats ilyen borzasztó erős csoportban van, mert jobb a csapat. Mint kiderült a csoport nem volt olyan erős, csapat meg nem is volt.

Patrik
Reply to  Csakeztne
2024-06-19 07:47

Fordítva! :D ha azt gondolod h esélytelen akkor te adsz 1000 eurot ha mégis 1/1 én meg mondjuk 10-et ha nem lesznek 1/1. Mert kvázi ez neked ingyen pénz ha azt mondod olyan szintű bold

Csakeztne
Csakeztne
Reply to  Patrik
2024-06-19 09:07

Nyilván viccnek szántam. Nem kell 10-szeres pénz, teljesen korrekt, ha az fizet ezret, akinek nem lesz igaza. Én a pénz helyett majd elfogadok egy illetve podcast megjegyzést is, hogy hát sajnos ezt benéztük.De esküszöm én elküldöm neked az 1000-est ha igazad lesz, mert ennyit megérne a dolog.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x