Connect with us

Hír

Végre megreformálják az Év Visszatérője díjat!

Tavaly az Év Visszatérője a Browns irányítója, Joe Flacco lett, aki azért lett kvázi jogosult az elismerésre, mert a szezon végén a kanapéról visszatérve rájátszásba vezette a Browns. Egy évvel korábban pedig az irányító Geno Smith kapta az elismerést pusztán azért, mert több évnyi padozás után kezdő lett a Seahawksnál és rájátszásba jutott a csapattal. Több ilyen nem lesz, írja a PFT.

A díjat kiosztó Associated Press megreformálta az Év Visszatérő díját, és mostantól csak olyan játékosokra lehet szavazni, akik egy sérülésből vagy betegségből tértek vissza a pályára. Tehát mostantól nem kaphatja olyan játékos a díjat, aki visszavonulásból tért vissza vagy egyszerűen egy rosszabb szezont egy jobb követett.

Ebből adódóan biztosan nem kapja meg a díjat például Russell Wilson, akit nagy esélyesnek tartottak korábban, mivel a Steelers Mike Tomlin irányításával még soha nem végzett negatív mérleggel, és már kilenc győzelem is majdnem annyi, mint amit Wilson fel tud mutatni az elmúlt két évből (11). Ellenben megkaphatja a tavaly súlyos sérült szenvedett Aaron Rodgers, Joe Burrow, Kirk Cousins, Anthony Richardson vagy Nick Chubb.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ladosgabi@gmail.com
ladosgabi@gmail.com
2024-06-18 22:07

Gondolom a tavaly Hamlint támogatók kezdeményezték a szabályozási, de megjegyzem joggal.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x