Connect with us

Hír

8 meccsre tiltották el a Lionstől kivágott, Steelers által leigazolt cornerbacket

Várható volt, hogy az NFL lesújt a cornerback Cam Suttonre, ez pedig most meg is történt: a Lionstől kivágott, majd a Steelers által leigazolt védőt 8 meccsre tiltotta el a liga a Magatartás Szabályzat megszegése miatt – számolt be minden releváns forrás.

A 29 éves játékosra márciusban adtak ki elfogató parancsot Floridában, miután a vádak szerint fojtogatta barátnőjét. A Lions másnap ki is vágta, majd hetekkel később a Steelers igazolta le. Az a Steelers, amely egyébként draftolta is Suttont még 2017-ben a harmadik körben. A védő hat évet húzott le Pittsburghben és csak egy szezont töltött Detroitban, most pedig visszatér korábbi csapatához. Az első 8 meccsen viszont nem játszhat, a 9. fordulóban meg bye weekre megy a csapat, szóval majd csak november 10-én léphet először pályára a Commanders ellen.

A Steelers nem áll valami jól CB-fronton, hiszen ugyan Joey Porter Jr. kiválóan mutatkozott be tavaly, de mellette csak Donte Jackson van, aki nem teljesített valami jól Carolinában, és a sokat emberezős rendszerbe is kérdőjeles, mennyire illik. Így elméletileg lenne szükség Suttonre, de tavaly ő is nagyon gyengén teljesített Detroitban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cseh Tibor
Cseh Tibor
2024-07-09 10:27

Mit szólnak ehhez azok a játékosok,akiknek mondjuk családjuk van,h egy ilyen ember alatti lénnyel kell egy csapatban játszaniuk?Vagy bármelyik normális játékos?Én nem szívesen szívnék egy levegőt egy ilyennel.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x