Connect with us

Hír

A liga legfélelmetesebb DT-párosát akarta összerakni a Giants

A Giantsnél játszik a liga egyik legjobb belső védőfalembere, aki egyben kiemelkedően a liga legjobb nose tackle-je, Dexter Lawrence. A csapatnál pedig a holtszezon elején elgondolkodtak azon, hogy szerezzenek mellé még egy elit DT-t a piacról, akivel messze-messze a legfélelmetesebb belső védőfalat rakták volna össze.

A Hard Knocks: Offseason első adásában láthatták a nézők, ahogy a Giants vezetősége arról egyeztet, hogy mi lenne ha leigazolnák a Chiefstől Chris Jonest vagy a Dolphinstól Christian Wilkinst. Jones ugyebár végül nem hagyta el a Chiefst, de januárban még egész jó esély mutatkozott arra, hogy kikerül a piacra. Wilkins viszont – aki Lawrence egyik legjobb barátja – tényleg kikerült a piacra, és végül a Raidersnél kötött ki. Az ellenérv vele kapcsolatban az volt a vezetőségtől (konkrétan Chris Rosetti profi játékosszemélyzetért felelős igazgatótól), hogy nem elit pass rusher harmadik kísérletekre, miközben ilyenre lenne szükségük Lawrence mellé. Chris Jonesnál pedig az árcédula volt a kérdés, hogy belefér-e a Giantsnek sapka szempontból.

Végül nem a fal közepére igazoltak, hanem a fal szélére szereztek egy top játékost Brian Burns személyében – ez talán jobb erőforrás-elosztás is egyébként. Érte mondjuk fel kellett adni egy második- és egy ötödik körös cetlit, illetve kifizetni neki 5 évre $141 milliót (aminél csak kicsit volt drágább Chris Jones, és akinél kicsit olcsóbb volt Wilkins).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x