Connect with us

Hír

Az Oklahoma State nem tiltja el az első körbe várt futóját

Ollie Gordon II jelenleg az egyik legtehetségesebb prospectnek tűnik a 2025-ös classból, de az Oklahoma State futóját nemrég lecsukták ittas vezetés miatt. Ez volt az első komolyabb pályán kívüli balhéja, így sokat még nem rontott a megítélésén és szerencséje az egyetemi csapata sem tervez rontani az esélyein.

“Hibázott, de remélhetőleg tanulni fog az esetből. Én pedig azt teszem, ami a legjobb a csapatnak, vagyis Ollie ott lesz a pályán, nem fog eltiltást kapni. Legfeljebb azzal büntetem meg, hogy 50-szer fogom futtatni vele a labdát az első fordulóban”

– mondta az edzője, Mike Gundy, aki hozzátette, hogy valószínűleg már ezerszer csinálta ugyanazt, mint játékosa.

A futót azért csukták le, mert az autójával többször is átment a szembesávba, illetve 27 km/h-val gyorsabban hajtott a megengedettnél. A rendőrségi jelentés szerint több bontott üveg alkoholt találtak az autójában, nem volt hajlandó elvégezni a józansági teszteket, később pedig megállapították, hogy a véralkoholszintje nagyobb a megengedettnél.

A 20 éves, pazar adottságokkal (188 cm és 102 kiló) megáldott játékos tavaly lett fix kezdő, 14 meccsen 1732 futott yardot és 21 TD-t jegyzett, illetve volt még 39 elkapásból 330 yardja és egy TD-je.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vicgeordie
vicgeordie
2024-07-10 12:39

Megnyugtató, hogy edző bá is szeret ittasan vezetni…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x