Connect with us

Hír

Cam Newton szerint nem ő, hanem Lamar Jackson a valaha volt legjobb dual-threat QB

Cam Newton úgy robbant be a ligába, mint egy tank: fizikai erejével elképesztően veszélyes és domináns volt a földön, és emellé a levegőben is elég jól teljesített. A valaha volt második legtöbb futott yarddal (Michael Vick után) és a legtöbb futott touchdownnal vonult vissza. Mégsem magát tartja a történelem legjobb dual-threat irányítójának, hanem Lamar Jacksont – árulta el a 4th and 1 Show-ban.

Elmondása szerint a sebessége különbözteti meg Lamart mindenki mástól, így több nagy játékot tud összehozni, mint Newton annak idején. Newtonnak az erő volt a szuperereje rövid yardos helyzetekben, de szerinte Lamar és Vick veszélyesebbek voltak a lábaikkal, mert gyorsabbak voltak, őket nem érték utol a védők.

Newton 5628 futott yarddal és 75 futott TD-vel vonult vissza. Utóbbi rekord, előbbiben Vick 6109 yarddal számít a ranglista vezetőjének. Lamar Jacksonnak jelenleg 5258 futott yardja és 29 TD-je van, szóval touchdownokban elérhetetlennek tűnik Newton, de yardokban két év alatt beérheti Vicket is.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-07-06 09:15

Kicsit összeszedi magát, akkor egy év alatt beéri Vicket.

bjeela
bjeela
2024-07-06 09:24

Amúgy Camnek jól áll az őszinteség.
Ő tényleg inkább faltörő kos volt(rommá is verték az agyát a nyomorultnak), semmint egy villámléptű fickó, de azért az 55 TD-t nagyon meg kell süvegelni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x