Connect with us

Hír

Így rakná össze Burrow a 18-meccses naptárat

Nem titok, hogy az NFL előbb-utóbb 18 meccses alapszakaszra szeretne (és fog is) átállni, de az még nem teljesen tiszta, hogy pontosan hogyan akarják ezt kivitelezni. Ez nyilván a Super Bowl további eltolását jelentené (vagy korábbi szezonkezdetet), de több játékos is felszólalt már annak kapcsán, hogy ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor szeretnének még egy pihenőhetet beletenni a menetrendbe. Most Joe Burrow, a Bengals irányítója mondta el a Pardon My Take podcastben, hogy szerinte hogyan nézne ki ideálisan az NFL-naptár.

Az egyik újítása neki is az lenne, hogy egy plusz bye weeket vezetne be, azonban ő ezt máshogy gondolta, mint a legtöbben. Úgy valósítaná meg, hogy egységesen lenne egy hét szünet minden csapat számára a szezon közben, és ezen a hétvégén rendezhetnék a Pro Bowlt – mondjuk a 13. héten.

Az NFL All-Star gálája minden más major sporttal ellentétben a szezon után (a konferenciadöntők és a Super Bowl között) kerül jelenleg megrendezésre, és egyre romlik a megítélése és az iránta való lelkesedés. Talán egy ilyen változással ezen is tudnának javítani.

A plusz egy hét bevezetésével a Super Bowl a President Day hétvégére esne, így a Super Bowl utáni hétfő mindenképp nemzeti ünnep lenne, ami szintén elég jól hangzik a legtöbb amerikai nézőnek.

Így elsőre nem sok kivetnivalót találni Burrow tervében. Kíváncsian várjuk, hogy az NFL mit talál majd ki erre a jövőben.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-07-09 09:08

okos fijú

Fetyke
Fetyke
2024-07-09 23:04

Így elsőre nem sok kivetnivalót találni Burrow tervében.”

Há már hogy ne lehetne. :D
Az egy Pro Bowl a legalább 3 kiemelt főműsoridő mérkőzés helyett bizony kevesebb bevétel. A kevesebb bevétel pedig nem jó a tulajoknak…

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2024-07-10 08:47

Ha a Pro Bowl-t átrakják az alapszakaszra és ezért azon a héten nincsenek alapszakasz mérkőzések, akkor hogy ne lenne kevesebb főműsoridős mérkőzés? Hiszen a PB helyett azon a héten játszhatnának egy TNF, SNF, MNF hármast, amiket nem tudsz máskorra (pláne nem a PB mostani idejére) áttenni.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x