Connect with us

Hír

Matthew Judon tudja, hogy nem kap új szerződést idén

A Patriotsnál idén új korszak kezdődött, hiszen Bill Belichicket kirúgták, a helyét pedig Eliot Wolf és Jerod Mayo vette át (előbbi a GM-feladatokat, utóbbi a HC-munkakört). Az elsődleges prioritásuk az volt idén, hogy a jobb saját játékosaikat megtartsák. Ezért is volt kicsit furcsa, hogy a pass rusher Matthew Judon nem kapott új szerződést. Oké, még idén érvényes a kontraktusa, de szeretett volna egy hosszabbítást, amire nem került sor.

A közösségi médiás megnyilvánulásai szerint pedig nem is fog. Egy szurkoló ugyanis javasolta az X-en, hogy új szerződést kéne adni Judonnak, ő pedig válaszolt rá, hogy szerinte ez nem fog megtörténni.

 

A 31 éves játékosnak tavaly módosítottak a szerződésén, hogy a 2024-es pénzéből előrehoztak egy adagot, azonban nem alakultak jól a dolgok, hiszen Judonnak a negyedik fordulóban elszakadt a bicepsze, így kihagyta a szezon hátralévő részét. Így pedig idén mindössze $7,5 milliós fizetése van, ami nyilván messze a piaci értéke alatt van. Ráadásul egyértelműen ő a Patriots legjobb pass rushere, 38 meccsen 32 sacket és 62 QB hitet gyűjtött a csapat színeiben – a két egészséges szezonjában pedig Pro Bowler is lett.

Click to comment
3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x