Connect with us

Érdekességek

Melyik csapat meccseit a legdrágább megnézni?

Az NFL egy óriási üzlet és ez nem csak a játékosok fizetésén vagy a franchise-ok értékén látszik, hanem a meccsbelépőkön is. Tavaly mindössze egy csapat volt, amelyiknek a hazai meccsére átlag 100 dollár alatt be lehetett jutni, ráadásul nem is feltétlenül a legjobb gárdák mérkőzéseire a legdrágábbak a jegyek.

A legolcsóbb belépőket a Cardinals árulta a 2023-as alapszakaszban, átlag mindössze 98,54 dollárba került egy jegy, írja a 247wallst.com. A listán következő csapat a Bills (101,64), a harmadik legolcsóbb pedig a Bengals volt, ami eléggé meglepő, hisz alapvetően két jó csapatról van szó, tele óriási sztárokkal. De az öt legolcsóbb csapat között volt a két Los Angeles-i franchise is, ami már csak a lokáció miatt is érdekes.

Az ötödik legdrágább belépővel az Eagles rendelkezett tavaly, 139,01 dollárba került átlagosan egy jegy, majd a kisvárosi Packers következett 141,48 dolláros árral. A Patriots menedzsmentjét sem zavarta, hogy borzalmas a csapat, így is elkértek átlag 142,74 dollárt egy hazai belépőért. A 49ers helye ellenben teljesen jogos a második helyen, a liga egyik top csapatát 161,33 dollárért nézhették még élőben a szurkolók. A legdrágább belépőket pedig a Raiders árulta, átlagosan 168,83 dollárba került egy jegy Vegasban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-07-10 09:14

Csalóka lehet itt az átlag: ha a Raiders VIP-páholya mondjuk 12-szer akkora, mint a Billsé, akkor az simán hozhatja a különbség nagy részét…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x