Connect with us

Hír

Rachaad White megszakítaná a Bucs 2015 óta tartó rossz sorozatát

Nem lehet azt mondani, hogy sikertelen lett volna a Buccaneers elmúlt közel 10 éve, hisz több PO-részvétel mellett egyszer még a Super Bowlt is sikerült megnyerni. A sikerek viszont biztosan nem a futójátéknak voltak köszönhetőek, ugyanis 2015 óta egyetlen Bucs futó sem lépte át az 1000 yardos határt, pedig azóta már 17 meccsesre nőtt az alapszakasz.

“A célom egyértelműen az, hogy győzelmekhez segítsem a csapatot. Ehhez pedig kell a jó futójáték, ami nem igazán volt jó az elmúlt években. Szeretnék a szezon végén ott lenni a top 10 környékén, amihez az kell, hogy kilenc év után végre átlépjük az 1000 yardos határt. Tavaly már közel voltam hozzá és nem hagyom, hogy idén nem szakadjon meg a rossz sorozat”

– mondta a kezdő futó Rachaad White (via The Rich Eisen Show).

A Bucs utolsó 1000+ yardos futója Doug Martin volt, aki 2015-ben 1402 yardig jutott. White tavaly 990 egységig ment el az alapszakaszban, de csak kétszer lépte át a 100 yardos határt és az átlaga is mindössze 3,6 yardos volt. Persze ez nem csak rajta múlott, a támadófalnak is fel kell nőnie a feladathoz, ami egyelőre minimum kétségesnek tűni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x