Connect with us

Hír

Tyreek Hill: Nem egy új szerződés, hanem a Super Bowl a fontos

Tyreek Hill tipikusan az a játékos, aki rendre sokat markol, de keveset fog – bár ebben az is szerepet játszik, hogy rendre brutálisan nehezen teljesíthető célokat tűz ki maga elé. A Dolphinsba igazolása óta minden évben kijelentette, hogy Super Bowlt akar nyerni és 2000 yardot szerezni, de eddig egyik célt sem sikerült elérnie. Ehhez jött idén egy új rekordszerződés, de állítólag nem ez áll a listája első helyén.

“Nagyon izgatott vagyok. A következő lépés, hogy végre meccset nyerjünk a rájátszásban, mert megvan a tehetségünk ahhoz, hogy a legkomolyabb célokért küzdjünk. Természetesen a szerződésem miatt is izgulok, mindig jó, ha megfizetik az embert, de az igazi célom, hogy megnyerjük a Super Bowlt”

– mondta Hill (via Aaron Wilson).

A bajnoki cím/2000 yardos szezon/rekordszerződés trióból utóbbira van a legnagyobb esély már csak azért is, mert Hill tényleg a liga egyik top 3-as elkapója. A 2000 yardos szezon sem elképzelhetetlen, az elmúlt két idényben egyaránt 1700+ yardig jutott úgy, hogy vagy az ő, vagy Tua Tagovailoa sérülése közbeszólt. A Super Bowl már nem tűnik reálisnak, az eddigi tudásunk alapján négy-öt csapat biztosan erősebb a Dolphinsnál az AFC-ben, és akkor még az NFC nagyágyúiról nem is beszéltünk.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csakeztne
Csakeztne
2024-07-07 07:37

Ezen azért kicsit röhögtem. A Chiefs nyilván alkalmatlan hely volt SB-t nyerni. A Dolphins bezzeg zsinórban húzza be őket. Illetve.A faszi nem kimondottan egy agytröszt, sosem volt az, de legalább bátran és álszerénységtől mentesen mer álmodni. Évről-évre. Viszont tényleg zseniális elkapó amúgy, sajnos.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x