Connect with us

Hír

Visszatér a Ramshez a veterán safety

Július 4. a Függetlenség Napja az USA-ban, így általában nem a hírekről szól a nap (és reméljük, hogy a mai nap sem arról fog, hogy valaki épp felrobbantotta a fél kezét vagy ittasan vezetve balesetet okozott), de a Rams bejelentett egy igazolást ezen az ünnepen. Méghozzá hogy visszaigazolták a veterán safety John Johnsont.

Johnsont 2017-ben a harmadik körben draftolta a Rams, majd újonc szerződése lejárta után eligazolt a Brownshoz, ahol két évet töltött, mielőtt kivágták. Tavaly visszatért a Ramshez, ahol minden meccsen pályára lépett, a szezon felében kezdőként. A szerződése lejárt márciusban, azóta szabadügynök volt. Most 28 éves, korrekt játékos.

Ugyan most visszaigazolták Johnsont, az egyértelmű, hogy a csapat nem volt elégedett a safety-sorával tavaly, hiszen komoly erősítéseket hajtott végre a holtszezonban. Érkezett a kiváló strong safety Kamren Curl a Washingtontól, illetve a harmadik körben draftolták a tehetséges free safety Kamren Kinchenst. Mellettük Russ Yeast is a csapat tagja, akinek van kezdő tapasztalata, de igazából jó teljesítményt nem nyújtott.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x