Connect with us

Kandalló Pub

Az NFL egy közösségi élmény, gondoljunk csak a stadionok parkolójában vidáman sütögető és söröző amerikaiakra. Nincs is jobb annál, mint amikor egy baráti társasággal a kedvenc csapatodat nézed az óriási tévén, miközben tökéletesen elkészített hamburgert eszel, leöblítve prémium minőségű kézműves sörrel. Mindez minden hétvégén adott a Kandallóban, Budapest egyik legjobb kézműves pubjában, ahol FK! Klubtagként ráadásul még 10 százalékos kedvezményt is kapsz vasárnaponként! 

 

 

A Kandalló a Fűzővel Kifelé! legrégebbi partnere és nem véletlenül. A kocsma remek helyen van (Kertész u. 33, 1073), könnyen megközelíthető a 4-es/6-os villamosokkal, az általuk nyújtott minőség pedig hibátlan.

 

A kocsma dizájnja egyedi, a nagy belmagasság miatt a térérzet is megvan, ráadásul telt ház esetén (vasárnaponként mindig érdemes előre asztalt foglalni, de hétköznapon is ajánlott) sem lesz klausztrofób az ember – kényelmes és praktikus. Jó a hely akusztikája, az óriási tévéken pedig bárki bármilyen szögből nézheti a mérkőzéseket (a SportTV adása mellett párhuzamosan egy másik, előre bejelentett mérkőzést is lehet nézni HD-minőségben, eredeti kommentárral).

 

A pub természetesen nagyszerű kézműves sörökkel rendelkezik: 16 egyedi italból lehet választani az igényeknek megfelelően, de a törzsvendégeknek sem kell aggódniuk, hogy beleunnának a kínálatba, az ugyanis rendszeresen frissül. Mindenki találhat magának valami újat – mi évek óta koptatjuk a felső emeleti asztalunkat, és még egyszer sem fordult elő, hogy ne találtunk volna a  hangulatunknak, ízlésünknek megfelelő söritalt. Renningan például a Lions meccsek után általában a keserű, erős söröket preferálja, de ha valaki nagyon örül/bánatos, akkor a röviditalokból és koktélokból is szép a választék, az autóval érkezők pedig a kézműves gyümölcslevek és szörpök közül választhatnak. Mi a friss lime-ból és narancsból készülő házi limonádét tudjuk ajánlani.

 

 

Éhezni sem fog senki. A paraszttálat külön ajánljuk mindenkinek, főételnek is hibátlanul elmegy, de bemelegítésnek a tejfölös sonkás ciabbattini vagy a BBQ csirkeszárny is jó választás. Természetesen a hamburger-sor viszi a prímet (van vegetáriánus is), egy 18 dkg-os pogácsával, sült burgonyával és káposztasalátával megspékelt hamburger után másnap sem lesz éhes senki (Pro tipp: érdemes a kés-villa helyett a hagyományos módon megküzdeni ezekkel az óriásokkal, úgy sokkal finomabb, még ha maszatolással is jár). Aki pedig ezek után is éhes, egy extracsokis brownie-val vagy egy sajttortával egészítheti ki a vacsorát.

 

Mindezek mellett természetesen a hangulat az, amiért tényleg megéri a Kandallót választani. Nehéz szavakba önteni, ezt egyszerűen át kell élni – ez egy öngerjesztő dolog, társaságban, más szurkolókkal körülvéve élhető át igazán az NFL-feeling.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!