Connect with us

GY.I.K – Gyakran Ismételt Kérdések

Alapvetően kétféleképpen tudsz előfizetni. Egyrészt a menüben az FK!+ / Előfizetés gombra kattintva, vagy egy prémium cikken belülről indulva. Kiválasztod a neked megfelelő csomagot, majd ha még nem regisztráltál, akkor ezt megteszed. Elfogadod az ÁSZF-et, a "Submit and Check out" gombra kattintva pedig átirányít a rendszer a fizetési ablakba, ahol beütöd a kártyaadatokat és kész is.

Az alap FK! + előfizetéssel olvashatod minden prémium tartalmunkat.

Az FK! + Reklámmentes csomaggal emellett reklámok nélkül böngészheted az oldalt.

Az FK! + Támogató csomaggal mindezeken túl korlátok nélkül használhatod a Discord szerverünket, lejárhatsz a havi flag focinkra, nem kell külön fizetned az éves Fantasy bajnokságban való részvételért, illetve egyéb időszakos eseményeken is részt vehetsz, mint a mozis playoff-meccsnézés, a támogatói mock draftok vagy a támogatói dynasty liga.

Sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a prémium tartalmakhoz és magasabb csomagok esetén élvezheted azok minden előnyét.

Ukrajnai cégünk van FK Media Group Ltd. néven, a jogszabályok értelmében pedig csak UAH pénznemben fogadhatunk befizetéseket. Az árfolyam-ingadozás kikerülése és a könnyebb átláthatóság érdekében EUR-ban adjuk meg az előfizetések árát, de mivel a bankok nem középárfolyamon, hanem a saját árfolyamukon váltják át az összeget, így tapasztalataink alapján általában pár százalékos különbségek fordulhatnak elő a kiírt összeghez képest. Ez a különbözet a bankokhoz folyik be.

Ha tovább szeretnéd élvezni az előfizetés előnyeit, akkor meg kell újítanod azt manuálisan.

(megjegyzés: az automatikus megújulás egyelőre fejlesztés alatt)

Igen, bármikor feljebb vagy lejjebb válthatsz a szintek közt. Ezt a "Profilom" menüpont alatt a "Change" gombbal tudod megtenni, ahol aztán újra át kell menni a fizetési folyamaton.

Sajnos a rendszer jelenleg még nem képes arra, hogy különbözetet számoljon, így ha fel szeretnél váltani, akkor a teljes összeget ki kell fizetned. Ha felváltasz és vissza szeretnéd igényelni az alacsonyabb szint összegét, akkor írj nekünk egy emailt a fuzovelkifele@gmail.com címre ezzel kapcsoltban.

Lefelé váltás esetén pedig mivel a magasabb szint előnyeit a teljes hónapon át élvezheted, így ajánljuk, hogy inkább mondd le, várd meg annak lejártát, majd utána fizess elő az alacsonyabb szintre.

Online szolgáltatás vásárlásánál nincs lehetőség pénzvisszafizetésre. Természetesen rendszerhiba és hasonló esetekben igen – ha ilyen történt, írj nekünk emailt a fuzovelkifele@gmail.com-ra.

A bejelentkezés menüpontban alul kattints a "Lost password?" linkre és kövesd a megjelenő lépéseket.

Az FK! + fiókodat a "Profilom" menüpontban alul tudod összekapcsolni a Discord fiókoddal az erre kialakított gomb segítségével. Miután ezt megtetted, a rendszer automatikusan hozzárendeli a megfelelő rangot a fiókodhoz. Néhány csatornára (például Fantasy) tudsz írni előfizetőként is, a legtöbbhöz viszont FK! + Támogató csomag szükséges.

A Discord szerverünket pedig itt éred el: https://discord.gg/K29Mr3ymWq

Ilyen esetben kérjük írj a fuzovelkifele@gmail.com címre és igyekszünk mielőbb válaszolni.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group