Connect with us

GY.I.K – Gyakran Ismételt Kérdések

Alapvetően kétféleképpen tudsz előfizetni. Egyrészt a menüben az FK!+ / Előfizetés gombra kattintva, vagy egy előfizetéshez kötött cikken belülről indulva. Kiválasztod a neked megfelelő csomagot, majd ha még nem regisztráltál, akkor ezt megteszed. Elfogadod az ÁSZF-et, a "Submit and Check out" gombra kattintva pedig átirányít a rendszer a fizetési ablakba, ahol beütöd a kártyaadatokat és kész is.

Az alap FK! + előfizetéssel olvashatod minden prémium tartalmunkat.

Az FK! + Reklámmentes csomaggal emellett reklámok nélkül böngészheted az oldalt.

Az FK! + Támogató csomaggal mindezeken túl korlátok nélkül használhatod a Discord szerverünket, lejárhatsz a havi flag focinkra, nem kell külön fizetned az éves Fantasy bajnokságban való részvételért, illetve egyéb időszakos eseményeken is részt vehetsz, mint a mozis playoff-meccsnézés, a támogatói mock draftok vagy a támogatói dynasty liga.

Sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz a prémium tartalmakhoz és magasabb csomagok esetén élvezheted azok minden előnyét.

Ukrajnai cégünk van FK Media Group Ltd. néven, a jogszabályok értelmében pedig csak UAH pénznemben fogadhatunk befizetéseket. Az árfolyam-ingadozás kikerülése és a könnyebb átláthatóság érdekében HUF-ban adjuk meg az előfizetések árát, de mivel a bankok nem középárfolyamon, hanem a saját árfolyamukon váltják át az összeget, így tapasztalataink alapján általában 4-8%-os, egyes esetekben akár nagyobb különbségek fordulhatnak elő a kiírt összeghez képest. Ez a különbözet a bankokhoz folyik be.

Ha nem mondod le az előfizetést a lejárat előtti napon, akkor az előfizetés automatikusan megújul.

Ha valamilyen technikai okból nem sikerült megújítani az előfizetést, akkor az azzal járó előnyök is megszűnnek. Ebben az esetben a "Profilom" menüpontban tudod megújítani az előfizetést a "Renew" gombra kattintva.

Az előfizetésed bármikor le tudod mondani a "Profilom" menüpont alatt a "My memberships" résznél a "Cancel" gombra kattintva.

Nem, lemondás esetén az utolsó fizetéstől számítva egy hónapon keresztül továbbra is élvezheted az előnyeit az előfizetésednek. Lemondás esetén ennek dátumát a Profilom menüpont alatt láthatod.

Ha nagyon szeretnéd, másodszori lemondással azonnal is megszüntetheted az előfizetésed.

Igen, bármikor feljebb vagy lejjebb válthatsz a szintek közt. Ezt a "Profilom" menüpont alatt a "Change" gombbal tudod megtenni, ahol aztán újra át kell menni a fizetési folyamaton.

Sajnos a rendszer jelenleg még nem képes arra, hogy különbözetet számoljon, így ha fel szeretnél váltani, akkor a teljes összeget ki kell fizetned. Ha felváltasz és vissza szeretnéd igényelni az alacsonyabb szint összegét, akkor írj nekünk egy emailt a fuzovelkifele@gmail.com címre ezzel kapcsoltban.

Lefelé váltás esetén pedig mivel a magasabb szint előnyeit a teljes hónapon át élvezheted, így ajánljuk, hogy inkább mondd le, várd meg annak lejártát, majd utána fizess elő az alacsonyabb szintre.

Online szolgáltatás vásárlásánál nincs lehetőség pénzvisszafizetésre.

A bejelentkezés menüpontban alul kattints a "Lost password?" linkre és kövesd a megjelenő lépéseket.

Az FK! + fiókodat a "Profilom" menüpontban alul tudod összekapcsolni a Discord fiókoddal az erre kialakított gomb segítségével. Miután ezt megtetted, a rendszer automatikusan hozzárendeli a megfelelő rangot a fiókodhoz. Néhány csatornára (például Fantasy) tudsz írni előfizetőként is, a legtöbbhöz viszont FK! + Támogató csomag szükséges.

A Discord szerverünket pedig itt éred el: https://discord.gg/K29Mr3ymWq

Ilyen esetben kérjük írj a fuzovelkifele@gmail.com címre és igyekszünk mielőbb válaszolni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!