Prescott: Olyan labdát kell dobjak, hogy Dez véletlen se ejtse el

Dez Bryant a Seahawks elleni találkozó elején panaszkodott, hogy nem kap elég labdát. Aztán mikor végre kapott egy labdát, akkor azt kiütötték a kezéből és a Seahawks játékosai szerezték meg, majd később el is ejtett egy passzt, ami felpördült és interception lett belőle. Irányítója, Dak Prescott így értékelte a történteket:

 

Azt hiszem jobb labdát kell dobjak neki. Pontosan a sisakrácsába, hogy ne legyen esélye elejteni.

 

Ritkán hallunk ilyen beszólásokat irányító és elkapó között és még ha nem is akarta így kimondani ezt Dak, az üzenet elég egyértelmű. Prescott és Bryant igazából sosem kerültek egy hullámhosszra teljes mértékben és ugyan Dak elég sokszor veszi célba Dezt, olyan sok siker nem jött még ki kettejük kapcsolatából. Bryant már zsinórban 22 meccse maradt 100 elkapott yard alatt, ami egy igazi WR1-től megengedhetetlen.

 

 

Prescottnak nincs könnyű dolga az elkapóival, nagyon nehezen tudnak elszakadni a védőktől. Beasley erre képes, de neki máshol vannak hiányosságai, Dez erre egyértelműen nem képes és már a testi fölényét sem tudja úgy kihasználni, mint pár évvel ezelőtt.

 

Bryantnek jövőre $12,5 milliós fizetése van és $16,5 milliót foglal el a fizetési sapkából. Bármilyen furcsa is lenne a Cowboys Dez nélkül, ha nem megy bele a fizetéscsökkentésbe, akkor a kivágás sorsára is juthat.


Comments

2 responses to “Prescott: Olyan labdát kell dobjak, hogy Dez véletlen se ejtse el”

  1. Nekem aztán mindegy hogy Trade,Cut de én többet ezt a palit nem akarom a pályán látni…..

  2. Tizenkettes Avatar
    Tizenkettes

    Kis túlzással neki köszönheti a Cowboys, hogy csak a tévében nézheti a rájátszást. Pár hete volt egy cikk, hogy elit elkapó-e Bryant. Az elmúlt két idénye alapján – pláne a tegnapi meccsét, hibáit, gyerekes hisztijét látva – jó esetben a középszert jelenti. Remélem én is, hogy kivágja a Dallas.