Connect with us

Hír

Nem lesz szilveszter éjjeli rangadó

Meglepetésre nem mozgatott át egyetlen meccset sem az éjjeli, amerikai főműsoridős sávba az NFL a zárófordulóból, hanem csak az itthoni 19 órás, illetve 22 órás sávban lesznek mérkőzések. Ezzel szemben a liga több, a rájátszás miatt fontos meccset a 22 órás sávba mozgatott.

 

 

A Falcons-Panthers lesz a legnagyobb meccs az utolsó körben, ahol a Falcons az életben maradásért, a Panthers pedig a csoportgyőzelemért küzd. Azonban azért nem lehetett ezt éjjelre mozgatni, mivel ha a Saints a korábbi sávban nyer, akkor a Panthersnek már nem lehetne meg a csoportgyőzelem és ezzel a magsabb kiemelés, tehát kvázi a semmiért játszanának.

 

Így végül a 19 órás sávból pedig későbbre mozgatták a Bengals-Ravens, a Bills-Dolphins, a Titans-Jaguars, a Panthers-Falcons és a Saints-Buccaneers meccseket. Az utolsó forduló menetrendje tehát eképpen alakul magyar idő szerint:

 

19.00

 

Green Bay @ Detroit
Houston @ Indianapolis
Chicago @ Minnesota
New York Jets @ New England
Washington @ New York Giants
Dallas @ Philadelphia
Cleveland @ Pittsburgh

22.25

Carolina @ Atlanta
Cincinnati @ Baltimore
Kansas City @ Denver
Oakland @ Los Angeles Chargers
San Francisco @ Los Angeles Rams
Buffalo @ Miami
Arizona @ Seattle
New Orleans @ Tampa Bay
Jacksonville @ Tennessee

 

Ezzel változik a Kandallóban vetített meccseink sora is, de még megvárjuk a SportTv választékát, mielőtt végleges műsorral jelentkeznénk a facebookon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!