Connect with us

Hír

A Seahawks és a Cardinals kezdő futója is megsérült, CMC továbbra sem bevethető

Óriási mérkőzést játszott egymással a Seahawks és a Cardinals vasárnap este, az öldöklő küzdelem pedig kisebb-nagyobb áldozattal járt mindkét oldalról: Chris Carson és Kenyan Drake is megsérült.

Carson lábsérülése a kevésbé súlyos. Ideális esetben nem kell mérkőzést kihagynia, de Ian Rapoport információi szerint valószínűbb, hogy legalább egy hét szünet vár rá. Amennyiben a helyzet súlyosabb a vártnál, akkor az IR sem elképzelhetetlen, ebben az esetben a futó a 49ers, a Bills és a Rams elleni mérkőzéseket lenne kénytelen kihagyni. A helyét Carlos Hyde veheti át.

Kenyan Drake már nem járt ilyen jól, a bokája miatt többhetes kihagyás vár rá, állítja Adam Schefter. Idén 119 futásból 512 yardot gyűjtött, a helyén Chase Edmonds kaphat nagyobb szerepet. A Cardinals a héten bye weeken van, majd a Dolphins és a Bills ellen lép pályára.

További futókkal kapcsolatos hír, hogy a Panthers klasszisa, Christian McCaffrey ismét edzésbe állt, de Ian Rapoport szerint egyelőre nem valószínű, hogy játékra alkalmas lesz a Falcons elleni csütörtök esti rangadón.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!