Connect with us

Hír

Julio Jones erőlteti a cserét, a Falcons csak teljesíti a kérését

Egyre forróbb a levegő Julio Jones körül, jó eséllyel június elseje után elcseréli a klasszis elkapót a Falcons. A legfrissebb hírek szerint ugyanakkor nem a Falcons kezdeményezte dolgot, hanem a WR, aki már hónapokkal ezelőtt cserét kért a csapattól.

Ha már így alakult, akkor a Falcons több forrás szerint egy első körös picket szeretne Jonesért, de Albert Breer információi szerint a maximum egy második körös cetli lehet. Emellett a csapat leginkább az AFC-be küldené el a klasszis elkapót, a konferenciariválisok csak visszautasíthatatlan ajánlat esetén jöhetnek szóba.

A 2011-ben 1/6-os Jones idén 15,3 millió dollár garantált alapfizetéssel rendelkezik, így az új csapatának egyáltalán nem lenne olcsó. Az effective cap space-t figyelembe véve (tehát az újoncok szerződésével és a top 51 legtöbbet kereső játékossal számolva) jelenleg csak a Jaguars, a Jets, a Broncos, a Bengals, a Washington, a Browns, a Chargers és a Colts engedhetne meg magának egy ekkora szerződést (azaz zömmel AFC-s gárdák).

Ennek fényében egy első kör nem tűnik reálisnak, de egy második kört minden további nélkül megér a tavaly kilenc meccsen 771 yardot és három TD-t gyűjtő játékos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!