Connect with us

Hír

BREAKING: Calvin Ridley meccsekre fogadott, legalább egy évre eltiltotta az NFL

A Falcons kiváló fiatal elkapója, Calvin Ridley szezon közben úgy döntött, hogy felhagy a focival és a mentális egészségére koncentrál. Nos, a jelek szerint ez nem teljesen sikerült neki, ugyanis november végén NFL-meccsekre fogadott (ami tilos minden játékosnak és alkalmazottnak akár csapatnál, akár az NFL-nél), ezért pedig most legalább egy évre eltiltotta a liga – legkorábban 2023 februárjában jelentkezhet a visszatérésre.

A liga nyomozása szerint nem volt belsős infója, nem tudott erről sem edző, sem játékos, sem más stábtag és nem befolyásolták egy meccs kimenetelét sem. Az derült ki eddig, hogy a telefonjáról adott le fogadást, a Falcons pedig már egy hónapja tud a nyomozásról. Mike Garafolo azt is megtudta, hogy a Falconsra is fogadott Ridley.

Az elkapó egyébként ezt tweetelte tegnap, miszerint tanul a hibáiból (“vereségeiből”):

Ezt pedig ma, mely szerint 1500 dollárt tett csak fel és nincs szerencsejáték függősége:

Az utóbbi hetekben Adam Schefter információi szerint több csapat (egyes hírek szerint például a Browns vagy a Patriots) is felkereste a Falconst, hogy érdeklődjenek Calvin Ridley iránt, azonban a csapat jóhiszeműen minden csere-tárgyalást csírájában fojtott el.

A Falconsnak így nem nagyon maradt elkapója a rosteren, a legjobb szerződéssel rendelkező játékos Olamide Zaccheaus.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-03-07 21:51

Végre elkezdődött az offseason! :D

playmaker90
playmaker90
2022-03-08 03:42

Oké ne fogadjon más meccsre, a csapata adott ellenfelére. Saját csapata győzelmére miért nem? Méginkább nyerni akarna amikor játszik is

Farubcek
Farubcek
Reply to  playmaker90
2022-03-08 07:30

Te is tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ma már a fogadások legnagyobb részében van valami “csavar”: handicapes, X periódusra szól, adott eseményre/játékhelyzetre vonatkozik, stb. Ezt még saját győzelem esetén is lehet manipulálni.

Képtelenség volna kézben tartani, ha csak a “totó”-jellegű, nyernek vagy veszítenek típusú fogadást engedélyeznék, azt is csak a saját meccsre, és azt is csak a győzelemre. Ez nem életszerű, lássuk be, és annyira marginális probléma, hogy sokkal jobb a teljes tiltás, mint egy kiskapu a rendszerben.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2022-03-08 07:48

Ebben az a legszomorúbb, hogy a saját telefonjáról csinálta… ennyire buták már ezek a fiatal sztárok? Telefon nélkül nem tudnak semmit elintézni? KP, haver, aki fogad helyette, bármi.
(amúgy egyetértek azzal, hogy ne fogadjon senki aki érintett és bárhogy tudja befolyásolni az eredményeket, nem is akarok senkit a szabályok kijátszására buzdítani, de ez a saját telefonról agyalás már erős facepalm kategória)

ahanem
ahanem
Reply to  Antal Kovacs
2022-03-09 11:59

“és bárhogy tudja befolyásolni az eredményeket”

Ezt mondjuk ugye pont nem tudta, de ettől még ordító nagy baromság ilyet tenni

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x