Connect with us

Hír

Azok után, hogy a Titans fizetéscsökkentésre kérte, Kevin Byard nincs ott az OTA-kon

Kevin Byard a Titans egyik legjobb játékosa, de a 13,6 millió dolláros fizetését sokallja a csapat, ezért még korábban arra kérte a menedzsment a safetyt, hogy mondjon le a fizetése egy részéről. Ezt a védő visszautasította, most pedig nem jelent meg a csapat OTA-in.

“Van ilyen. Tudom, hogy keményen edz és továbbra is kapcsolatban vagyunk vele. Nem aggódok amiatt, hogy KB nincs itt velünk, voltak olyan évek, amikor én sem vettem részt az OTA-kon New Englandben”

– nyilatkozta a főedző Mike Vrabel (via a csapat weboldala), bár ez nem jelent semmit, AJ Brownról is azt mondta tavaly, hogy amíg ő lesz a főedző, az elkapó nem megy sehová.

A korábbi harmadik körös Byard az elmúlt hat évben mindig legalább 1000 snapen pályán volt, kétszer lett Pro Bowler és kétszer első csapatos All-Pro, a tavalyi idényt pedig 101 tackle-lel, négy INT-vel, két leütött passzal és 79,4-es engedett passer ratinggel fejezte be. A játéka alapján minimum reális a fizetése és nincs szakmai ok az esetleges kivágására vagy elcserélésére, de a pénz nagy úr.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!