Connect with us

Hír

Cam Jordant nem érdekli, hogy fele annyit keres, mint amennyit megérdemelne

A Saints defensive endje, Cameron Jordan nem bosszantja magát amiatt, hogy nem a képességeinek megfelelően van megfizetve, legalábbis erről beszélt nemrég az ESPN-nek. A klasszis pass rusher Khalil Mack szintjén játszik, de csak 11 millió dollárt keres évente.

 

 

Életem végéig Saint akarok maradni. Meg akarom dönteni Rickey Jackson rekordját. Mondhatnám azt, hogy “Hé, akarok egy megaszerződést”, de én csak a feladatommal akarok foglalkozni. Megérdemlem a fizetést, amikor a legtöbb kategóriában jobban teljesítek, mint Mack? Nem kérdés. De számomra nem erről szól minden, miért tenném tönkre a köztem és a csapat között lévő fenomenális kapcsolatot. Ez az örökségem megszilárdításáról szól

 

– mondta Jordan.

 

A 29 éves Jordan jelenleg 71,5 sacknél tart, 43,5-re van az általa említett Jackson 115-jétől. Nem lehetetlen ezt behozni, az elmúlt két évben 25 sacket gyűjtött, és még bőven van benne négy kiváló év. Mindezt vélhetően a Saints is honorálni fogja, ugyanis az éves 11 millió dolláros fizetés a jelenlegi piaci körülmények között tényleg borzasztóan alacsony.

 

Jordan szerződéséből még két év van hátra, jelenleg a 21. legjobban fizetett EDGE a ligában. Ami nonszensz, miközben az elmúlt két évben All-Pro volt (egyszer első csapatos, egyszer második), 20 millió körül kellene keresnie, de a növekvő cap miatt akár Mack 23,5 milliós fizetését is megkaphatná (abban egyébként nincs igaza, hogy jobb számai vannak Macknél, viszont a Bearsesen kívül nem nagyon van jobb játékos nála posztján).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!