Connect with us

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

 

A www.fuzovelkifele.com és aloldalai védett adatot is kezelhetnek a működésük során. Az adatkezelők elérhetők az alábbi címeken. A felhasználói fiókok regisztrálása a WordPress rendszerében történik meg, kötelező elemként kizárólag az e-mail cím és a felhasználónév jelenik meg. A Fűzővel Kifelé szerkesztői és a fórum dminisztrátorai hozzáférnek az e-mail címekhez, azonban ezt csak akkor tudják más adatokkal párosítani, amennyiben a felhasználó azt önszántából megadta. Közvetlenül üzeneteket nem küldünk a felhasználók címeire, és a felhasználói fiók kizárólag a fórum használatához szükséges.  felhasználói fiókokat bármikor törölhetik a tulajdonosaik. A fiókok adataihoz a szerkesztőkön és a fórum adminisztrátorain kívül senki nem fér hozzá.

A cikkek alatti kommentelési lehetőség a Disqus rendszerén keresztül történik.

Az oldalon sütiket használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes adatokat, és nem lehet velük a látogatót beazonosítani. A céljuk, hogy webanalitikai mérésekkel pontosabb képet kapjunk a látogatókról, ők pedig személyre szabott hirdetésekkel találkozzanak az oldalon.

Az oldal aktív lépéseket tesz az adatok védelme iránt, így többszintű védelmet alkalmazunk. Amennyiben a védett adatokhoz illetéktelenek férnek hozzá, abban az esetben a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a hibát és azonnal tájékoztatást küldünk a fiókok tulajdonosainak a támadásról.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!