Connect with us

Hír

Ninkovich eltiltva, Goff csak harmadik számú

Tudjátok ki volt az utolsó 1/1-es, aki nem kezdett csapata első meccsén? JaMarcus Russell, aki épp holdoutolt. Most Jared Goff lesz a következő.

 

Rob Ninkovich, a Patriots pass rushere úgy döntött szolidarít Bradyvel, így beruházott pár tiltott szerbe, a 4 meccses eltiltás persze nem is maradt el.

 

usa-today-9412716.0

 

Bruce Arians elmondta, hogy az ACL-szakakásból visszatérő Tyrann Mathieu ott lesz a Patriots elleni első fordulós mérkőzésen, minden egyes playben játszani fog. Mathieu-t közben a társai csapatkapitánynak is megválasztották.

 

Thomas Davis, a Panthers linebackere meglátogatott egy charlotte-i általános iskolát, és 650 nebulónak adományozott tanszereket összesen $22 750 értékben. “Egyszülős családban nőttem fel, nagy szegénységben. Tudom milyen az, ha valaki ceruza és füzetek nélkül megy iskolába. Most abban a helyzetben vagyok, hogy tudok segíteni a gyerekeknek abban, hogy ők ne kerüljenek ebbe a helyzetbe.”

 

Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy nem csak az 1/2-es Carson Wentz, hanem az 1/1-es Jared Goff is harmadik számú irányítóként kezdi meg a szezont. Jeff Fisher legalábbis azt mondta, hogy ha most lenne az első meccs, Keenum mögött Mannion lenne második a depth charton. A szezon pedig kezdődik, ugyanis amikor legközelebb látunk profi focit, már a Denver Broncos és a Carolina Panthers csap össze a nyitómeccsen csütörtök éjjel!

 

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x