Connect with us

Hír

Garoppolo pihenőhete kemény munkával fog telni

San Franciscoban most alapvetően két dolog miatt van izgalom: megvan a szezonbeli első győzelem, illetve (egyelőre még csak a kispadon) a franchise irányító, bár azt egyelőre nem tudni, hogy mikor lép először a gyepre. Kyle Shanahan mester a San Francisco Chroniclenek adott interjút a második kérdéskört illetően.

Fogunk vele külön is gyakorolni [következő] hétfőn és majd meglátjuk, hogy hogyan megy. Hétfőn és kedd készítjük el a gameplant, amit szerdán kezdünk el gyakorolni.

A csapat most pihenő héten van, de míg mások ezt a feltöltődésre használják, Jimmy Garoppolo számára csupán egy extra lehetőség a gyakorlásra. Ugyanis most nem kell lázasan készülni a hétvégi mérkőzésre, hanem jut idő a még csak nemrég érkezett irányító fejlesztésére is.

Ugyanakkor C.J. Beathard is mutatott némi életjelet a győzelem során, így lehet, hogy ezzel kivívott egy plusz lehetőséget az újabb bizonyításra. Ő viszont még legalább három évig olcsón megtartható, így ideje lenne a közeljövőben igen nagy anyagi téttel bíró kérdéssel is foglalkozni: a csapat vezére lesz-e a jövőben Garoppolo vagy sem. Persze, amíg nem ismeri a rendszert, lehet ő háromszor tehetségesebb Bradynél, soha sem fog meglátszani…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!