Connect with us

Coin Toss

Coin Toss feat. Majompercek – Ezekre a meccsekre fogadj a héten!

Rövid hete volt sok csapatoknak, rövid hetünk volt nekünk is felkészülni az idei Hálaadásra, de ez nem tartott vissza abban, hogy hozzunk ezúttal is 5-5 tippet az aktuális meccshétre. Igyekeztünk mielőbb felvenni az adást, hogy a Thanksgiving Thursday rangadók is benne legyenek, ezért már hétfőn összeültünk, hogy megvitassuk, mely fogadási ajánlatok a legvonzóbbak. A múlt hetünk meglehetősen gyengére sikerült, de ilyen kiszámíthatatlanságot ritkán látni, ezért nem búslakodunk, hanem bízunk egy sikeresebb hétben!


Ha tetszett a videó, akkor egy feliratkozással segítsd a munkánkat…és talán egyszer egy épkézláb mikrofonra vagy akár egy jobb kamerára is be tudunk majd ruházni. Mindenesetre, oszd meg véleményed, hogy Te mire fogadnál, mivel értesz egyet és mivel nem, esetleg mit szeretnél még látni a videóban. Fogadásra fel!

 

P.S.: a Lions természetesen nem volt bye weeken…

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
katonadani
2018-11-22 16:17

Giants +6 az én heti tuti tippem

csak ezt ne
csak ezt ne
2018-11-22 17:01

Pats ezen a héten nem lesz statement meccs, just win baby meccs lesz. Ha a Jets gyenge formát hoz, persze elkalapálhatjuk őket nagyon, de inkább ilyen nehézkesen, épp hogy behúzottat érzem valószínűbbnek. De legyen nektek igazatok!

Chargers -11,5 erre se mennék all in. Sőt kicsit meglepne, ha bejönne.

A Jags viszont sima ügy lesz ezúttal. Pont a Bills ellen úgy érzem durván dominálni fognak, nem a győzelmük, hanem a különbség lesz meglepő.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x