Connect with us

Játékos Portré

A baseballozó safety, aki Patrick Mahomest helyettesíti

A középiskolában safety volt, Ed Reed megtestesítője a pályán, majd irányítóként lett az ország egyik legnagyobb tehetsége. A baseballhoz is értett, még le is draftolták, de inkább a futball mellett döntött, bár soha nem lett belőle klasszis. Ennek ellenére rájátszásba vezette a Dolphinst és most a nyugdíjból visszatérve a Chiefst segítheti ki. Bemutatjuk Matt Moore-t.

Moore egy igazi multitehetség volt fiatalon, amihez nyúlt, az arannyá változott. Középiskolában olyan jól játszott safetyként, hogy a helyi szintnek megfelelő All-Prónak választották, ami egy 80 tackle-ös és 10 INT-es szezon után nem is meglepő. Később kiderült, hogy irányítónak sem ügyetlen, amit 13-0-s idénnyel és bajnoki címmel bizonyított seniorként a William S. Hart High School diákjaként: 3 334 yardot passzolt 33 TD mellett, e mellé volt még 415 futott yardja is hét TD-ért.

Ilyen teljesítmény után nem meglepő, hogy sokra értékelték a szakértők, a legtöbb egyetemi prospectekkel foglalkozó oldalnál bekerült az ország top 10 irányítója közé 2002-ben. Az már csak a hab volt a sikerekben gazdag fiatalkorának tortáján, hogy baseballban is kiemelkedő volt, 2004-ben úgy választották ki az MLB draftjának 22. körében, hogy akkor már évek óta nem baseballozott (bár végül soha nem játszott profi szinten).

Az egyetem túl nagy falatnak bizonyult

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!