Connect with us

Játékos Portré

Ortopéd sebésznek készült, most másodszor lehet franchise irányító

Közepes tehetség volt, aki az egyetemi karrierje nagy részében sokkal jobb volt elkapónak, mint irányítónak. NFL-karrier helyett orvosi praxisban gondolkodott, végül mégis top 10-es pick lett, Dan Marino örököse, de az interneten sokáig hamarabb találhattunk képet a barátnőjéről, mint róla. Miamiben nem jött be számára az élet, de Tennessee-ben már kiütött egy korábbi 1/2-est, most pedig a rájátszásra hajt. Bemutatjuk Ryan Tannehillt.

 

 

A szezon előtt nem sokan gondolták volna, hogy Tannehill nem csak kezdeni fog, de kvázi karrierje legjobbját nyújtja és miatta lesz tényező a Titans. Ismét szembement az oddsokkal és megint bejött neki – mint ahogy egész eddigi életében.

 

 

A texasi ortopéd sebész

 

Tannehill Texasban született, és mint minden becsületes texasi fiatal, sportolt agyba-főbe: a középiskolában focizott és kosárlabdázott, sőt még az atlétika csapatnak is a tagja volt. A fizikai kvalitásaival nem is voltak problémák, nemcsak irányítóként, de defensive backként is megállta a helyét: seniorként 5 258 yardot passzolt és 617-et futott, illetve volt három INT-je is, alkalmanként pedig puntolt is, a leghosszabb rúgása egészen elképesztő 84 yard volt.

 

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!