Connect with us

Hír

Alex Smith a Washington 53 fős keretében marad

Ugyan a kezdő posztot nem sikerült megnyernie Dwayne Haskinsszel szemben, az 53 fős keretben fog maradni Alex Smith a mai keretszűkítések után, írja Tom Pelissero. Ez persze nem meglepetés, hiszen akár a csapat tagja, akár nem, a Washington Football Team idén mindenképp kifizet a 36 éves irányítónak 16 millió dollárt a szerződése értelmében.

Smith 2020-as alapfizetése az aláíráskor sérülés esetére volt garantált, azonban idén március 17-én minden szempontból garantálttá vált, és mivel akkor még nem tudott átmenni az egészségügyi vizsgálatokon, így ha akarta volna sem tudta volna megoldani a Washington, hogy ne kelljen ezt kifizetnie – ha csak simán sérülés esetére lenne garantált, akkor most ki lehetett volna vágni.

Persze emellett Smith hasznos tagja is lehet a szervezetnek, minimum egy nagyon jó mentora lesz Haskinsnek (ahogy volt Mahomesnak is), és ha esetleg játékra kész állapotban lesz, akkor Haskins sérülése vagy gyenge játéka esetén be is szállhatna a kezdőbe. Egészségesen biztosan jobb játékos a másodévesnél, még ha hosszútávú érdekeket figyelembe véve nem is lenne érdemes most padoztatni a fiatal delikvenst, illetve azt sem tudni, Smith mennyire is egészséges pontosan.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!