Connect with us

Hír

Visszatérhet Randy Gregory a Cowboysba

Roger Goodell a tegnapi nap folyamán feltételesen visszaállította a pass rusher Randy Gregory játékjogát, aki így csatlakozhat a Dallas Cowboys csapatához – írja Tom Pelissero. Egyelőre nem számít az 53 fős keretbe, kap egy kis felkészülési időt: a csapatnál fog egyéni edzéseken részt venni és járhat meetingekre is, majd október 5-től vehet részt a társaival együtt az edzéseken, először pedig október végén, a hetedik fordulóban léphet majd pályára.

A korábbi második körös pass rushert utoljára a 2018-as szezon végén láthattuk a gyepen, abban az évben 14 meccsen hat sacket jegyzett, aztán megkapta negyedik eltiltását. Négy éve van a ligában, de csak 28 meccsen szerepelt eddig és hét sacket szerzett.

A Cowboys idén elengedte Robert Quinnt pass rusher posztról, de érkezett Everson Griffen és a szintén eltiltásból visszaengedett Aldon Smith is, így DeMarcus Lawrence-szel kiegészülve elég erős és mély egysége van a dallasiaknak.

Szintén a Cowboysszal kapcsolatos hír, hogy a linebacer Sean Lee IR-re fog kerülni a keretszűkítések után, mellette pedig a cornerback Jourdan Lewis is esélyes lehet erre – írja Michael Gehlken. Idén az IR-szabályok elég rugalmasak lettek, hiszen akárhány játékost vissza lehet hozni a sérültlistáról, ráadásul csak három hetet kell ott tölteniük a játékosoknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!