Connect with us

Hír

La’el Collins után Tyron Smith is kihagyhatja az egész évet a Cowboys támadófalában

La’el Collins után másik tackle-jét is elveszheti az egész évre a Dallas Cowboys csapata, ugyanis Tyron Smith nyaksérüléssel bajlódik. Mike Garafolo információi szerint a játékos most gyűjti az orvosi véleményeket és minden opció elképzelhető, akár a műtét is, amivel a szezon hátralevő részét ki kellene hagynia. Döntés még nem született természetesen, de ha már felmerül a műtét, az nem sok jót jelent.

A 29 éves játékos már egy ideje küzd a problémával, a második és harmadik fordulót ki is hagyta, azonban múlt héten ismét pályán volt a Browns ellen, de ezzel rosszabb lett az állapota. A Cowboysnál Stephen Jones megerősítette, hogy elképzelhető a műtét is, és hogy a támadófalember hosszú távú érdekeit tartják szem előtt a döntés kapcsán.

Smith elvesztése nyilvánvalóan nagyon fájó lenne, a támadófal széléről így a két kezdőjét vesztené el a Cowboys. A jobb oldalon Terence Steele játszott eddig a legtöbbet, Smith helyén pedig Brandon Knight kapott szerepet, de opció lehet még Cam Erving is, aki hamarosan visszatér sérültlistáról.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gyeek
gyeek
3 years ago

Ki is hagyja. Fasza…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x