Connect with us

Hír

Vita Veának eltört a bokája, James Danielsnek elszakadt a mellizma

Chicagói győzelemmel ért véget a csütörtök esti rangadó, ám mind a Bears, mind a Buccaneers elvesztette egyik kezdő játékosát a teljes szezonra.

A Tampánál a korábbi első körös védőfalember, Vita Vea bokája tört el, mikor a negyedik negyedben ráesett csapattársa, Devin White, így természetesen a szezon hátralevő részét ki kell hagynia – írja Adam Schefter. Vea a liga talán legjobb igazi nose tackle-je jelenleg, így nagy lyukat hagy maga mögött a fal közepén. A Buccaneers futás elleni védekezése elit, ebben pedig nagy szerepe volt Veának, akit most valahogy helyettesíteni kell. Feltehetőleg Rakeem Nunez-Roches kaphatja a legtöbb szerepet Suh párjaként.

A Bearsnél a bal oldali guard James Danielsnek szakadt el a mellizma és neki is ki kell hagynia a szezon hátralevő részét, írja Mike Garafolo. A két évvel ezelőtti második körös támadófalember helyét Alex Bars vette át a Bucs ellen az utolsó 31 támadósnapre. Jövő héten karrierje első kezdő meccsét könyvelheti el a Panthers ellen, ha ugyanúgy ő fog beállni Daniels helyére.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
3 years ago

Alex Bears is lehetne akkor már

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x