Connect with us

Hír

Vita Veának eltört a bokája, James Danielsnek elszakadt a mellizma

Chicagói győzelemmel ért véget a csütörtök esti rangadó, ám mind a Bears, mind a Buccaneers elvesztette egyik kezdő játékosát a teljes szezonra.

A Tampánál a korábbi első körös védőfalember, Vita Vea bokája tört el, mikor a negyedik negyedben ráesett csapattársa, Devin White, így természetesen a szezon hátralevő részét ki kell hagynia – írja Adam Schefter. Vea a liga talán legjobb igazi nose tackle-je jelenleg, így nagy lyukat hagy maga mögött a fal közepén. A Buccaneers futás elleni védekezése elit, ebben pedig nagy szerepe volt Veának, akit most valahogy helyettesíteni kell. Feltehetőleg Rakeem Nunez-Roches kaphatja a legtöbb szerepet Suh párjaként.

A Bearsnél a bal oldali guard James Danielsnek szakadt el a mellizma és neki is ki kell hagynia a szezon hátralevő részét, írja Mike Garafolo. A két évvel ezelőtti második körös támadófalember helyét Alex Bars vette át a Bucs ellen az utolsó 31 támadósnapre. Jövő héten karrierje első kezdő meccsét könyvelheti el a Panthers ellen, ha ugyanúgy ő fog beállni Daniels helyére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!