Connect with us

Hír

Devin McCourty: Belichick 70 évesen is ugyanolyan energiával edz

Az idei lesz Bill Belichick 48. szezonja az NFL-ben, ebből a 28. főedzőként. Idén betöltötte a 70. életévét, de a jelek szerint közel sincs még ahhoz, hogy szögre akassza a fejhallgatót. A liga történetének legidősebb főedzője egyébként Romeo Crennel volt 73 évesen (2020, Texans), nem elképzelhetetlen, hogy ezt megdönti Belichick (habár Pete Carrollt is egy szezonnal túl kell majd edzősködnie ehhez, ő ugyanis fél évvel idősebb nála).

A liga történetében ráadásul nem volt még olyan HC, aki Super Bowlt tudott volna nyerni a 70. születésnapja után, így ez a cél is lebeghet még a Patriots főedzője előtt, és talán részben épp ezért edzősködik ugyanolyan intenzitással, mint 10-15-20 éve. A csapat safetyje, Devin McCourty beszélt erről, akit 2010-ben draftolt a Patriots és most is Belichick kezei alatt játszik.

“Mindig is mondtam, amikor Billről kérdeznek, hogy ő a konzisztencia mintapéldánya. Minden nap megjelenni a munkahelyen, ugyanazzal a hozzáállással, ugyanazokkal az üzenetekkel, ezt csinálni folyamatosan egymás után, az egy nehéz dolog. Továbbra is idejön az OTA-k első napján, akárhány év után is, és ugyanaz az intenzitása. Az alapokat tanítja, a kis dolgokat újra és újra. Ez a 13. évem és ezeket sosem hagyja ki. Nehéz ezt megismételni, és úgy gondolom, hogy a lehetőség, hogy nála játszhattam, jobb játékossá tett.”

– mondta McCourty az ESPN-nek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!