Connect with us

Hír

Isaiah Wynn nincs ott a Patriots edzésein, ismét Trent Brown lehet a csapat left tackle-je?

Érdekes helyzet alakult ki a Patriotsnál tackle fronton az OTA-k során. Alapvetően úgy kalkulált mindenki, hogy a korábbi első körös Isaiah Wynn lesz a csapat bal oldali tackle-je, a visszaigazolt veterán Trent Brown pedig a fal jobb szélét foglalja majd el. Azonban jelenleg nem ez a helyzet, és nem tudni, visszatér-e az eredeti állapot.

Wynn ugyanis nincs ott az edzéseken, hiszen új szerződést szeretne a $10,4 milliót fizető ötödik éves opciója helyett – ezzel minden bizonnyal nem szerez piros pontokat Belichicktől. Ráadásul ahelyett, hogy berakták volna a bal oldalra a cseréjét, inkább átmozgatták az edzéseken Trent Brownt, és az ő helyére állították be Justin Herront a jobb szélre – írja Mike Reiss.

Természetesen később simán vissza lehet mozgatni Brownt jobbra, ha Wynn csatlakozik a csapathoz, azonban az sem elképzelhetetlen, hogy Brown marad majd a helyén. Emlékezhetünk, hogy 2018-ban olyan jól játszott LT-ként, hogy a Raiderstől egy óriási szerződést is leakasztott. Emellett az is faktor lehet, hogy az újonc Cole Strange-dzsel így ő alakít ki jó kapcsolatot a fal bal felén, és lehet, hogy ezt nem akarják majd felforgatni. Ráadásul jelenleg Brownnak hosszabb távon van szerződése a csapattal, mint Wynnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!