Connect with us

Hír

Joe Burrow nem hiszi, hogy túl sok sacket nyelt volna be tavaly

A Bengals azért veszítette el a Super Bowlt, mert a támadófal nem tudta tartani a Rams elit védőfalát, ami Aaron Donald vezetésével rekordot jelentő hét alkalommal sackelte Joe Burrowt. Az irányító ugyanakkor nem gondolja, hogy túl sokszor sackelték, ugyanis nem mindegyik sack volt “rossz”.

“Vannak jó sackek és rossz sackek. Ha megnézed a statisztikákat, akkor tényleg sokat sackeltek, de nem volt mindegyik rossz. Ott vannak például a harmadik kísérletnél benyelt sackek. Ha nem vagyunk mezőnygól távolságban, akkor addig próbálom meghosszabbítani a játékot, míg nem tudunk first downt szerezni. Ilyenkor előfordul, hogy sackelnek, de ezek nem rossz sackek”

– mondta az irányító (via PFT).

Valamilyen szinten igaz, hogy egy harmadik és 20-ra benyelt sack saját térfélen sok mindenen nem tud már rontani, de akárhogy nézzük, 51 sack az alapszakaszban és 19 a rájátszásban az nagyon sok. És a “jó” sackbe is bele lehet sérülni, ezért húzott fel a Bengals egy kvázi új támadófalat Burrow elé a holtszezonban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
2022-05-19 16:18

Szerintem, a jó sack, max csak a védő oldalon van. Az a jó, az inkább csak nem rossz :). Kérdezzék meg erről 10 év múlva, milyen jó volt az a 100 “jó” sack :D

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  atis123Juve
2022-05-19 19:03

Teljesen igazad van. Attól még nem lesz jó a benyelt sack, hogy nem veszítesz vele FG pozíciót. A benyelt ütésekre lehet azt mondani, hogy jó ütés, mert addig hosszabbította a játékot amíg üres célpontot nem talált.

Zoard
Zoard
2022-05-20 08:38

reméljük egy jó sackbe sem fog belesérülni soha

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x