Connect with us

Hír

Arthur Smith hallani sem akar a tankolásról

A legtöbb szakértő nem túl optimista a Falcons 2022-es szezonja kapcsán és sokan arról beszélnek, hogy olyan rossz idényük lesz, hogy alanyi jogon választhatják ki a két top irányító, CJ Stroud (Ohio State) és Bryce Young (Alabama) egyikét. Ugyan sokan már 2023-ra tekintenek, Arthur Smith főedző természetesen hallani sem akar erről.

“Időpocsékolás ’23-ról beszélni. Nem hallottam még ekkora ökörséget, hogy egy csapat ne akarna meccseket nyerni. Ha nem nyersz, annak meglesznek a következményei. Nyerni akarok, sürgősen. Nincsenek ígéretek az életben, sosem tudod mi fog történni egy év múlva, és nem csak a munkáról beszélek, hanem az egészségről, bármiről. De nem akarok itt nagy filozofálgatásokba belemenni. Tetszik a csapat kinézete, tetszik amerre haladunk. “

– mondta Smith a TheAthleticnek.

A főedző azt is elmondta, hogy minden csapatnak kicsit újjá kell épülnie minden évben – néhányaknak kevésbé, mint másoknak. Ráadásul szerinte ma már nagyon más a világ, mint korábban, nem kell hosszú újjáépítéseket véghezvinni, nem kell teljesen felrobbantani az egészet, 1/1-re menni és onnan elkezdeni épülni. Korábban az elsőszülött gyereküket hamarabb odaadták volna az emberek, minthogy pickeket áldozzanak be (Smith fogalmazott így). Ma viszont sokkal több a tranzakció, lehet cserélni irányítókért, jobban lehet cserélni a drafton, így nem kell a régimódi narratíva szerint építkezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group