Connect with us

Hír

Arthur Smith hallani sem akar a tankolásról

A legtöbb szakértő nem túl optimista a Falcons 2022-es szezonja kapcsán és sokan arról beszélnek, hogy olyan rossz idényük lesz, hogy alanyi jogon választhatják ki a két top irányító, CJ Stroud (Ohio State) és Bryce Young (Alabama) egyikét. Ugyan sokan már 2023-ra tekintenek, Arthur Smith főedző természetesen hallani sem akar erről.

“Időpocsékolás ’23-ról beszélni. Nem hallottam még ekkora ökörséget, hogy egy csapat ne akarna meccseket nyerni. Ha nem nyersz, annak meglesznek a következményei. Nyerni akarok, sürgősen. Nincsenek ígéretek az életben, sosem tudod mi fog történni egy év múlva, és nem csak a munkáról beszélek, hanem az egészségről, bármiről. De nem akarok itt nagy filozofálgatásokba belemenni. Tetszik a csapat kinézete, tetszik amerre haladunk. “

– mondta Smith a TheAthleticnek.

A főedző azt is elmondta, hogy minden csapatnak kicsit újjá kell épülnie minden évben – néhányaknak kevésbé, mint másoknak. Ráadásul szerinte ma már nagyon más a világ, mint korábban, nem kell hosszú újjáépítéseket véghezvinni, nem kell teljesen felrobbantani az egészet, 1/1-re menni és onnan elkezdeni épülni. Korábban az elsőszülött gyereküket hamarabb odaadták volna az emberek, minthogy pickeket áldozzanak be (Smith fogalmazott így). Ma viszont sokkal több a tranzakció, lehet cserélni irányítókért, jobban lehet cserélni a drafton, így nem kell a régimódi narratíva szerint építkezni.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2022-05-19 10:19

Interjú utáni napon Atlanta pirossólyom komplexumában
– Khmm..! ..bejönnél egy percre az irodámba?
– Persze! Mondjad
– Emlékszel még a szerződésed XX.pontjának utolsó mondatára és a YY pontjának negyedik bekezdésében a második mondathoz rendelt 3.sz melléklet negyedik illetve a 4.sz melléklet ötödik cikkejének szövegére?
– ‘”+!%/=()*>;<>#&@{}
– Na köszi hogy nem azt nyilatkoztad le hogy azok az ösztönzők ÉS kapcsolatban állnak egymással!! :-) , itt van asztalomon még a múlt heti mogyoró, kérsz belőle?

/a találós kérdés hogy melyiket mondta Terry Houston Fontenot és melyiket Arthur/

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  Zoard
2022-05-19 16:11

Sajnálom le kellet pontoznom, mert a cikkely, az sajna ly :) De amúgy a többi ült :D. Egyszerűen bántja a szemem. :(

Zoard
Zoard
Reply to  atis123Juve
2022-05-19 19:14

igazad van. multitasking meló közben írtam gyorsan két email között s közben hangosan kürtölt az öreg tartájhalyó (rikácsoló papa-gálya) a fojón.
Illetve ahhoz is gratulálok hogy sikerült megragadnod a lényeget! Komojan!

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  Zoard
2022-05-19 22:43

:D. Szép visszavágás :D Adom :) Mondtam, hogy sorry. :)

Walter Mitty
2022-05-19 09:04

“Arthur Smith hallani sem akar a tankolásról”
Érthető, hogy nem!
https://444.hu/2022/05/18/arsapka-nelkul-matol-649-forint-lenne-egy-liter-benzin

Zoard
Zoard
Reply to  Walter Mitty
2022-05-19 10:09

:-)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x