Connect with us

Hír

Hát elkezdődött: a Saints átalakította az első szerződést

Most már tényleg megkezdődött a holtszezon. Mi sem mutatja jobban, hogy a Saints átalakította az első szerződést, amivel pénzt szabadított fel a fizetési plafon alatt. A New Orleans-iak a safety Marcus Maye kontaktusához nyúltak hozzá, a 2023-as 6,07 millió dolláros alapfizetését alakították aláírási bónusszá, majd két automatikusan megsemmisülő évet is hozzátoldottak a szerződéshez, ezzel $4,856 milliót felszabadítva a sapkában – írja Field Yates.

A Saintsnek még ezzel a lépéssel is további $58 milliót kellene felszabadítania, hogy beférjen a sapka alá a liga év március 15-i kezdetére, szóval sok ilyen átalakítást fogunk még látni a csapattól. Hasonló hajóban evez a csoportrivális Buccaneers is egyébként, hiszen nekik is $58 milliót kell felszabadítaniuk egy hónap alatt.

Maye egyébként idén 10 meccsen volt kezdő, a szezon elejét még a tavalyi Achilles-szakadása miatt volt kénytelen kihagyni. Egy korrekt kezdő szintet hoz továbbra is.

Szintén holtszezont megkezdő hír volt tegnapról, hogy a Ravens újraigazolta a védőfalember Brent Urbant és a cornerback Daryl Worley-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!